Barátságos mérkőzések Szamosújvár környékén
Vissza

Barátságos mérkőzések Szamosújvár környékén

Nincs sok hátra, és elkezdődik az új bajnokság a labdarúgó IV. ligában is. A nagy hőség ellenére a múlt hétvégén is több barátságos mérkőzést játszottak a megyei bajnokság csapatai.

ERKEDI CSABA

A szamosújvári Atletic Olimpia együttese Bonchidán jótékonysági találkozón szerepelt a helyi 5. ligás FC alakulatával. A Kilin Csaba klubelnök vezette vendégek 3–1 (2–1) arányban nyertek. A mérkőzés bevételét egy bonchidai kétéves kislánynak, Anyának ajánlották fel, aki az elkövetkező napokban Németországban komoly műtéten esik át. Az összecsapás játékvezetői hasonlóképpen a beteg gyermek megsegítésére ajánlották fel honoráriumukat. Szép gesztus a sportemberek részéről.

Ugyancsak a múlt napokban a Szamosújvárnémeti Sas a környékbeli Nyári Kupa barátságos négyes tornán vett részt. A Sas a döntőben 6–0 (3–0) arányban legyőzte le a Némai Standard V. ligás csapatát. A szamosújvárnémetiek új edzője George Cotuţ, aki az elmúlt idényben a Nagyiklódi Egyesülés alakulatát vezette, és jutatta a IV. liga táblázatának harmadik helyére.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Filmtettfeszt: díjátadó kézfogás és ...
Szexedukáció, utcai okoskönyvtár, ...
Nyári túrákon: Árnyas erdők, kék tó és ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ