Az Autoworld megnyitotta első regionális Volvo bemutatóüzletét Kolozsváron
Vissza

Az Autoworld megnyitotta első regionális Volvo bemutatóüzletét Kolozsváron

A kolozsvári cég a Volvo hivatalos márkakereskedőjévé vált Kolozs, Szilágy, Fehér, Maros, Bihar, Szatmár, Máramaros, Szeben és Hunyad megyékben. A Nagyvárad/Oradiei 1-7. szám alatti bemutatóüzletben teljeskörű szolgáltatást biztosítanak a Volvo márkájú járműveknek, a tesztvezetéstől és új személygépkocsi eladásától kezdve, az import tanúsítási szolgáltatásokig. Az Autoworld szaküzlet portfóliójában szerepelnek még az Audi, Volkswagen, Das Welt Auto és CarCloud autómárkák.

A kolozsvári Autoworld vállalat a Volvo hivatalos márkakereskedőjévé vált Erdélyben, és megnyitotta a térség első Volvo-bemutatóüzletét, a svéd gyártó stantardjainak figyelembe vételével. A Nagyvárad/Oradiei 1-7. szám alatt található bemutatóüzlet tevékenysége nemcsak az autóértékesítésre és tesztvezetésre terjed ki, de járműszervízt is biztosít, és hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között várja ügyfeleit.  

Az Autoworld büszkén képviseli a Volvo márkát a régióban, és bemutatóüzlete révén méginkább igyekszik kiemelni a közkedvelt autómárkát, a gyártó szabványainak megfelelően. A Volvo vásárlóköre körültekintő és márkahű, a márkakereskedő pedig szorosabbra fűzné kapcsolatát Erdélyben a Volvo közösségével, ezért különféle kedvezményeket kínál és reklámrendezvényeket szervez.  

A 2020. július 15-től működő Volvo bemutatóüzlet teljeskörű szolgáltatásokat nyújt új gépjárművek vásárlása esetén, és ötféle, utolsó generációs autót kínál tesztvezetésre: a svéd gyártó három (XC90, XC60 és XC 40) sportkocsiját és két sedan (S90 és S60) modelljét. De tervezik a többi Estate és Cross country típusú Volvo modell kipróbálásának lehetővé tételét is.

Ugyanitt, az Autoworldnál lehetőség lesz import tanúsítási szolgáltatások igénybevételére, és minden szükséges eszköz rendelkezésre áll a Volvo gépkocsik gyári szabványok szerinti szervízeléséhez. A svéd gyártó a hibrid és elektromos járműkategóriák felé orientálódik, a jelenlegi modelljeinek 80%-a hibrid autó. Ilyen körülmények között a hivatalos márkakereskedő nélkülözhetetlen a szoftvare frissítéshez valamint utolsó generációs kiegészítők és eredeti Volvo alkatrészek beszerzéséhez. Fontos megjegyezni, hogy a Volvo tulajdonosokon kívül, a szervíz-szolgáltatások más gyártóktól származó járművek esetében is igényelhetők.   

A Nagyvárad/Oradiei 1-7. szám alatti bemutatóüzlet hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között tart nyitva, autószervíz esetén javasolt az előjegyzés. Előrhetőségek:  

- a bemutatóüzlethez: Cosmin Stoica, értékesítési tanácsadó, tel. 40723671261, e-mail: cosmin.stoica@autoworld.ro

- a szervízhez:  Andrei Pentelescu, szervíz tanácsadó, tel. 40790681884, e-mail: andrei.pentelescu@autoworld.ro

- kapcsolattartás: tel. 40264502670, e-mail: client@autoworld.ro

Az Autoworld az Audi, a Volkswagen és 2020 nyarától a Volvo regionális márkakereskedője is. A vállalat üzemelteti még a Das Welt Auto (használt Audi és Volkswagen autókat értékesítő) márkakereskedést és a CarCloud saját márkájú kereskedést, ami új és használt autókat értékesít  különféle gyártóktól, akár rendelésre is. A cég székhelye: a Tordai út/Calea turzii 241. szám alatt (Audi), a Fenesi út/Calea Florești 152. szám alatt (Volkswagen) és a Nagyvárad/Oradiei 1-7. szám alatt (Volvo) található. Az Autoworld közel 200 alkalmazottat foglalkoztat, 2019-ben pedig 64 millió eurós forgalmat bonyolított le. További információk a www.autoworld.ro, www.autoworld.volvocarsdealer.ro, www.dasweltauto.ro, www.carcloud.ro honlapokon olvashatók.


EZ ÉRDEKELHETI
GAZDASÁG ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Marica grófnővel zárja évadát a magyar ...
„Hervay olyat tud a világról ...
Fejlődési pályán

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ