Ana Bogdan gyors búcsúja Tajvanban
Vissza

Ana Bogdan gyors búcsúja Tajvanban

Tajvanban rendeznek a héten a hölgyek számára nagyobb tornát: a keménypályás vetélkedőnek 115 ezer dollár az összdíjazása. A hetedik kiemelt 24 éves Ana Bogdan (111. a világranglistán, a képen) már az első fordulóban búcsúzott, miután a vele egykorú thaiföldi Luksika Kumkhum (126.) 2:6, 7:6 (9), 7:5 arányban legyőzte.

A fordulatos találkozó két órát és 46 percet tartott, Bogdan három meccslabdát is elszalasztott a második szett rövidítésében, majd a döntő játszmában is a meccsért adogatott 5:4-nél. A román lány a részvételért 1050 dollárt és egy világranglistapontot kap.

A tornán a magyar Stollár Fanny is indult, egyesben a selejtezők első fordulójában egy sima és egy szorosabb játszmában 6:1, 7:6 (2) arányban kikapott az üzbég Szabina Saripovától. A világrangsor 238. helyezettje az ausztrál Lizette Cabrera oldalán párosban is indul, az első körben ismét farkasszemet nézhet Luksika Kumkhummal, aki Stollár korábbi párostársával, az indiai Prarthana Thombaréval alkot egy párt ezen a tornán.

Cabrera egyesben szép sikert ért el, 3:6, 7:5, 6:2 arányban verte az olasz Sara Erranit.

Fedőkép: Egy héttel korábban a thaiföldi Huahinben az elődöntőig menetelt, most viszont az első körben búcsúzott

 


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Catherine Deneuve 75 éves
Donald Trump: a kongresszus is részt ...
A Sagrada Familia 136 évvel az ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ