Amerikai kosarazókat késeltek Brăilán
Vissza

Amerikai kosarazókat késeltek Brăilán

Megkéseltek két amerikai kosárlabdázót vasárnapra virradó éjszaka Brăilán, egyikük állapota súlyos, a másik sportolóé stabil. Többek között egy alvilágis figurát, a Spanyolországban elítélt Dasaevet gyanúsítják.

A 24 éves Darrel Bowie és a 25 éves Joseph McClain egy hónapja igazolt a nemzeti ligában játszó brăilai CS Cuza Sporthoz. Több csapattársukkal együtt egy szabadtéri szórakozóhelyen töltötték az éjszakát, ahol hajnali két óra körül tettlegességig fajuló konfliktusba keveredtek egy másik társasággal. Az Obiectivbr.ro portál értesülései szerint a mellékhelyiség előterében támadt rájuk késsel egy büntetett előéletű, közismert alvilági figura, és mindketten számos sérülést szenvedtek.

Mindkettőjüket megműtötték, a súlyosabb állapotban lévő, fiatalabbik játékost kezelőorvosai egy bukaresti kórházba szállították. A helyi média szerint a sérültek amerikai kórházba szeretnének kerülni, és másik két amerikai csapattársuk is Románia elhagyását fontolgatja.

Többek között egy alvilági figurát, a Dasaev néven ismert Daniel Gabriel Huseint gyanúsítja a rendőrség a brăilai kosárlabdaklub két amerikai játékosa elleni késes támadással – tájékoztat az Agerpres a nyomozáshoz közel álló forrásokra hivatkozva. A Dasaev néven ismert, rendkívül erőszakos megnyilvánulásairól elhíresült alvilági figura büntetett előéletű, Spanyolországban kerítés és nemi erőszak miatt ítélték el. A térfigyelő kamerák felvételeinek átvizsgálása után a nyomozó hatóságok azonosították a támadásban részt vevő személyeket, folyamatban van a felkutatásuk.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

ÚJABB NEGATÍV REKORD: 2158 ÚJ FERTŐZÖTT
Soós Zoltán a marosvásárhelyi ...
Varázsfuvolával indítja új évadát a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ