Alain Delonnal találkozhattak a sajtó képviselői
Vissza

Alain Delonnal találkozhattak a sajtó képviselői

Alain Delonnal, az idei TIFF díszvendégével, a francia és nemzetközi filmművészet ikonikus alakjával találkozhattak ma délelőtt a sajtó képviselői a City Plaza egyik termében.

A filmvilág legendás alakjára nagyon sokan kíváncsian voltak, zsúfolásig megtelt az amúgy kis befogadóképességű terem, annak ellenére, hogy a szervezők szigorú szabályokat állítottak fel. Minden sajtószervtől csupán egy képviselő jelentkezhetett be, a szervezők a visszajelzések alapján döntöttek arról, hogy kik vehetnek részt a sajtótájékoztatón, és azt is előre közölték, hogy nem lesz lehetőség külön interjúra.

Alain Delont a fesztiváligazgató, Tudor Giurgiu, és a művészeti igazgató, Mihai Chirilov kísérte be a terembe. Habár ez utóbbi francia nyelven magyarázta el Alain Delonnak, hogy szimultán fordítás lesz, akik tehát nem értenek franciául, azok fülhallgatóval követhetik a beszélgetést, a filmszínész ennek ellenére egy ideig nem értette, hogy akkor neki mi is a teendője, és többször is megkérdezte, miért nincs mellette fordító. Alain Delon a ma esti díjkiosztó gálán veszi át a TIFF Életműdíjat a kolozsvári Román Színház termében.

(Képek forrása:  Nicu Cherciu)


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Sürgősségi rendelettel módosították az ...
Ismét kihallgatják Liviu Dragneát a ...
Jogi precedens: megsemmisítették a Şova ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • A vádlottak padján
  • VIDEÓK - Magánház égett le Szászfenesen
  • A diplomátlan elit
  • Megnövelték a gyermekpénzt az RMDSZ ...
  • Szülő numeró 3