Agyonverte kilenc éves gyermekét
Vissza

Agyonverte kilenc éves gyermekét

Testi erőszakra utaló jelekkel találták meg Kolozsváron egy kilenc éves gyermek holttestét vasárnapra virradóan a rendőrök. A gyermek anyját őrizetbe vették, és előzetes letartóztatási parancsot kértek a nevére.

Traian Morar, a Kolozs megyei rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy valaki betelefonált az 112-es segélyhívó számra, és közölte: egy kolozsvári lakásban eszméletlen állapotban van egy kilenc éves gyermek. A helyszínre érkező rendőrök már csak a gyermek halálát tudták megállapítani.

A holttestet megvizsgálva kiderült, hogy a gyermeket súlyos testi bántalmazás érte, ezért elrendelték a kórbonctani vizsgálatot. A vizsgálat során megerősítést nyert, hogy a gyermek erőszakos halált halt. Az anyját őrizetbe vették, és a bíróságtól kérik előzetes letartóztatását. A rendőrök családon belüli erőszak miatt bekövetkezett halál gyanúja miatt kezdtek kivizsgálásba. 

Az áldozat ikertestvérével és másik, tizenkét éves testvérével, valamint édesanyjával és annak élettársával lakott egy lakásban. A két gyermeket a gyermekvédelmi hatóság felügyelete alá helyezték.

Borítókép: Illuszráció


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Ablakok, képernyők, drótok: 230 zsák ...
Együttérző helyeslés – ...
Elsőfilmes rendező alkotása nyerte a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ