A PMI bemutatta a romániai piacon a legújabb IQOS típusú cigarettáját
Vissza

A PMI bemutatta a romániai piacon a legújabb IQOS típusú cigarettáját

Miután Tokióban már sikeresen piacra dobták, a legújabb IQOS 3 és IQOS 3 MULTI termékek elérkeztek Romániába is. Kolozsváron november 29-én mutatták be a Philip Morris International Inc. („PMI”) (NYSE: PMI) termékeit. Az ügyfelek igényeinek minél teljesebb kielégítése érdekében a gyártó javított a termékek kinézetén és funkcionalitásán. Eddig világszerte több mint 5 millió dohányzó mondott le a hagyományos cigarettáról a füst nélküli cigarettáért.

A romániai fogyasztók novembert 23-tól megrendelhették, december 3-tól pedig online megvásárolható az új termék az IQOS üzletekből vagy IQOS tanácsadóitól.

Az új termék kifejlesztésére két évre volt szükség. A munkában egyaránt részt vállaltak dizájnerek  és tudósok is. Mindkét eszköz - az IQOS 3 és IQOS MULTI - működésének alapelvét az képezi, hogy a dohányt felmelegítik. Az új termék megőrzi az eddigi kecses vonalakat, de sokkal gyorsabban lehet feltölteni és létrehoztak új funkciókat is. Az IQOS 3 és IQOS MULTI több mint 500 színkombinációval és kiegészítővel hozza létre a személyre szabott terméket.

Az IQOS 3 akkumulátora ProtectPlus rendszerrel van ellátva, ami meggátolja a termék megrongálódását használat vagy sokkhatás esetében. Másrészt az IQOS 3 MULTI újra felfedezi és forradalmasítja az IQOS eddigi kinézetét. A dizájn tömörebb, és a termék könnyű hordozhatósága újabb előny az állandóan mozgásban levő dohányosoknak.

Branislav Bibic, a  Philip Morris România menedzser-igazgatója azt nyilatkozta: „A tudomány és innováció lehetővé tette olyan termékek gyártását, ami nem jár égéssel és füsttel. A fogyasztók javaslatai alapján finomítottunk ezeken az eszközökön, hogy minél nagyobb mértékben teljesítsék ügyfeleink igényeit. Az IQOS 3 és az IQOS 3 MULTI fontos lépés a füst nélküli világ megteremtésére. De itt nem állunk meg: további pénzösszeget fordítunk a technológiába, és folyamatosan javítjuk termékeinket, hogy megkönnyítsük a felnőtt  dohányosoknak az átmenetet a füst nélküli világba.” 

Az IQOS, mivel felmelegíti  a dohányt,  90%-kal kevesebb káros vegyszert bocsát ki, mint a hagyományos cigaretta. A PMI számtalan kutatást végzett laboratóriumokban, hogyan csökkentse a dohányzás kockázatait. Az eddigi eredmények szerint az  IQOS használata sokkal kisebb kockázattal jár, mint a dohányzás.  

A PMI úgy gondolja, hogy az új   IQOS 3 egyre több dohányzót győz meg a világon, hogy füstmentes cigarettát szívjon, és csatlakozzon az eddigi 5 milliós táborhoz.  Ugyanakkor a vállalat nem hallgatja el az IQOS kockázatait sem.                                              (X)


EZ ÉRDEKELHETI
ÉLETMÓD ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Bővül és „zöldül” a Kolozs Megyei ...
Bajnokságról bajnokságra: Bayern-diadal ...
Továbbra sincs ítélet Dragnea perében

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ