A NEMZETI OPERETT GÁLA KOLOZSVÁRRA LÁTOGAT!
Vissza

A NEMZETI OPERETT GÁLA KOLOZSVÁRRA LÁTOGAT!

Szeptember 18-án nem akármilyen előadás részesei lehetnek azok, akik idejében megváltják jegyeiket a Hazám, hazám, Te mindenem – Nemzeti Operett Gála előadásra. A Budapesti Showszínház különleges, megható és látványos operettgálája este 19 órakor lép színpadra a kolozsvári diákművelődési házban.

Hosszú magyarországi, majd egy nagyobb szabású budapesti gálaest után újra Erdélyben turnézik a Budapesti Showszínház. A Hazám, hazám, Te mindenem – Nemzeti Operett Gálán felcsendülnek a legnagyobb operettslágerek, olyan kitűnő művészek tolmácsolásában, mint Újhelyi Andrea, Szabó Noémi, Czikora István László, Kovács Szilárd vagy a meghívott díszvendégek: Polyák Rita, Kovács Beáta, az erdélyi származású énekesnő.

Az operett ünnepeként is számon tartott produkción Berki Sándor vezényletével közreműködik a Budapesti Showszínház Zenekara és Tánckara. Az operettkedvelők minden bizonnyal csodálatos estére készülhetnek, hiszen a nagyhírű produkció minden előadása állandó teltház mellett szűnni nem akaró tapssal végződik, s vélhetően így lesz ez Kolozsváron is. Jegyek a www.ticket-shop.hu oldalon keresztül érhetők el, korlátozott számban.


KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Oltean Csongor: Románia nem tartja ...
Borboly Csabát is megbírságolta a ...
Nézőpontok

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ