A Marosba fulladt két tizenéves Fehér megyében
Vissza

A Marosba fulladt két tizenéves Fehér megyében

A Marosba fulladt egy 17 éves fiú és egy 13 éves kislány Fehér megye területén. Másik három fiatalt kórházba szállítottak, ők sok vizet nyeltek, vagy pánikrohamot kaptak, miközben a másik kettőt próbálták kimenteni a folyóból. A Fehér Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) képviselője azt mondta, a 16 éves fiú és a 13 éves kislány Alvinc község területén fürdött a Marosban, amikor a tragédia történt.

Az áldozatokat nyolc tűzoltó két gumicsónakkal kereste, a helybeliek segítségével, végül mintegy két óra múltán emelték ki őket a vízből. A helyszínre érkezett egy rohammentő (SMURD) csapat is, amelynek orvosai megpróbálták újraéleszteni a fiatalokat, ám erőfeszítéseik eredménytelennek bizonyultak.

A helybeliek elmondása szerint a két gyerek két barátjával együtt egy olyan szakaszon ment be a folyóba fürdeni, ahol korábban kiásták a medret, így nagyon hirtelen mélyül a víz. A két túlélő megpróbálta kimenteni barátait a vízből, de nem jártak sikerrel, túl sok vizet nyeltek, de mégis sikerült kijutniuk a partra.

Ötödik barátjuk, egy lány, a folyópartról követte az eseményeket, ő pánikrohamot kapott. Mindhármukat a gyulafehérvári kórház sürgősségi osztályára szállították.

EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Külföldi nyaralás helyett inkább a ...
Honnan hazaérkezve nem kell karanténba ...
I. liga, rájátszás: Ismét pontokat ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ